Werkwijze

Onze werkwijze verschilt nogal van die van de ‘traditionele’ winkels of showrooms. Om optimaal te profiteren van de voordelen van het concept kun je telefonisch of via de contactpagina van deze website aangeven wat je aan ons wil voorleggen.

Snel

Uiterlijk de volgende werkdag nemen we contact met je op om, als alles duidelijk is, een afspraak te maken. Daarbij proberen we ook alvast een idee te krijgen van je plannen en eventuele ideeën. Op basis hiervan bereiden wij onze mobiele showroom optimaal voor op de afspraak bij jou thuis.

Praktisch en efficiënt

Als we vervolgens bij je zijn voor een nieuwe of te verbouwen badkamer of toilet, dan stellen we tijdens onze afspraak zelf een plan inclusief een 3D ontwerptekening op en wordt alles direct in- en nagemeten. Dit zorgt ervoor dat je heel praktisch en efficiënt een complete en realistische offerte ontvangt, op basis van de juiste maten en inclusief alle benodigde werkzaamheden.

Aan de slag

Ga je akkoord met de offerte, dan plannen we een startdatum voor de (montage)werkzaamheden in. Afhankelijk van de levertijden bestellen we ruim voor deze datum de benodigde materialen. Uiteraard zorgen we dat je vooraf weet wanneer de werkzaamheden starten, welke voorbereidingen nodig zijn en hoe de planning er uit ziet. We werken met een vast team van professionals en nemen zoveel mogelijk werk uit handen.

Na afloop van de werkzaamheden leveren we de badkamer of toilet schoon op en nemen alle verpakkingsmaterialen weer mee.

Handig: de tijdelijke mobiele badkamer

Waar gaan we douchen tijdens werkzaamheden? Die vraag is nu eenvoudig te beantwoorden. Badkamerwinkelaanhuis.nl heeft een mobiele badkamer beschikbaar. Tijdens de afspraak bij je thuis leggen we graag uit wat de mogeljkheden zijn. 

Alvast een sneak preview:

    

 

 

 
Voordelen

  • een afspraak op een tijd die jou past, onafhankelijk van reguliere openingstijden
  • een optimale voorbereiding hierop door voorafgaand persoonlijk contact
  • realistische adviezen, gebaseerd op 15 jaar ervaring
  • een maatgesneden assortiment om uit te kiezen
  • de mogelijkheid om materialen direct te beoordelen in je eigen woonomgeving
  • een zeer efficiënt offerteproces als eerste stap op weg naar je nieuwe badkamer of toilet
  • één aanspreekpunt van offerte tot oplevering, en zelfs daarna.

Neem direct contact op

VoordelenInspiratie

Laat wensen en ideeën tot leven komen en geniet iedere dag van het gemak en comfort van een prachtige badkamer. BadkamerWinkelaanhuis.nl kijkt verder dan je wensen en voorkeuren. In ons advies en ontwerp houden we rekening met ruimte, sfeer, budget en specifieke bouwtechnische aspecten. 

Om je alvast in de stemming te brengen laten we je graag een aantal stijlen en gerealiseerde projecten zien.  

InspiratieStijlen
BadkamerWinkelaanhuis.nl: onderdeel van 11-is Design

Het unieke karakter van een mobiele showroom en afspraak aan huis is ontwikkeld door Selwyn Gijsberts. Hij ontwikkelde in 2020 de eerste showroom op wielen vanuit 11-is Design. Het unieke concept van een showroom aan huis spreekt aan en biedt mogelijkheden voor diverse producten en diensten. De bijzondere naam 11-is Design is sinds 2021 dan ook de overkoepelende naam voor de volgende serviceconcepten:

Meer informatie over het serviceconcept van 11-is Design vind je op 11isdesign.nl.