Thuisgemak

BadkamerWinkelaanhuis.nl: het adres voor sanitair en het ontwerp en de realisatie van badkamer en toiletruimte.

  • Is jouw badkamer of toilet aan vernieuwing of modernisering toe?
  • Ga je een nieuwe woning bouwen of een extra badkamer creëren en ben je op zoek naar een eigentijds en betaalbaar ontwerp voor sanitair en tegelwerk?

Wij komen graag vrijblijvend met onze mobiele showroom bij je thuis voor een gedegen advies met ruime keuze.

Showroom op wielen

BadkamerWinkelaanhuis.nl is een concept van Selwyn Gijsberts van 11-is Design. In 2020 ontwikkelde Selwyn de mobiele showroom voor TegelShowroomaanhuis.nl. Intussen wordt deze mobiele showroom ook ingezet voor BadkamerWinkelaanhuis.nl en Scrapwooddesign.

Meer weten over Selwyn, 11-is Design of het concept van de mobiele showroom? Klik hier.
Advies aan huis

Je geeft aan waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn qua stijl, kleur en uitstraling. De mobiele showroom rijdt voor wanneer dat jou uitkomt! Zo kun je bijvoorbeeld direct tegels uitzoeken en ervaar je de kleur en structuur met de lichtinval in jouw woning. In combinatie met het sanitair en de accessoires krijg je via het 3D ontwerp meteen of je de sfeer bereikt die je voor ogen hebt. 

Vragen of interesse? Bel ons op 06-39 51 34 39, of vul ons contactformulier even in en wij nemen contact met je op.
Kwaliteit verzekerd

Tijdens een vrijblijvende kennismaking tonen wij graag de vele mogelijkheden, ons uitgebreide assortiment aan topmerken voor sanitair en tegels. Bij het maken van de afspraak inventariseren we de wensen, voorkeuren voor stijl en kleur en kijken we naar een ideaal moment om bij je langs te komen.

Samenwerking met A-merken

BadkamerWinkelaanhuis.nl werkt samen met A-merken en professionals, zodat je verzekerd bent van:

  • Onderscheidende designs
  • Bewezen kwaliteit
  • Efficiënte installatie- en montage
  • Betrouwbare levering en langjarige nalevering
  • Goede service

Topmerken die wij onder meer gebruiken bij onze projecten:


CBW-erkende winkel

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.