>

Stijlvolle visgraat tegels voor je badkamer

Deze badkamer hebben we mogen realiseren in Dommelen. Omdat de badkamer een hoek heeft in het dak, hebben de eigenaren ervoor gekozen om daar Scrapwood planken neer te hangen. Hier kunnen ze eventeel extra spullen of handdoeken op kwijt. Verder de visgraatpatronen wand weven zich elegant door de ruimte, waardoor een tijdloze en verfijnde sfeer ontstaat. Elke tegel legt een harmonieus verband tussen traditie en moderne stijl.
 

Visgraatpatronen voegen tijdloze elegantie en visuele diepte toe aan je badkamer. Ze creëren een stijlvolle uitstraling, laten de ruimte groter lijken en bieden veelzijdigheid in kleuren en materialen. Een slimme keuze voor een verfijnde en aantrekkelijke badkamerstijl.  Laat je betoveren door de visgraatpatronen en geef je badkamer een artistieke look.
 

In Dommelen renoveren we badkamers en realiseren we nieuwbouwprojecten voor moderne, functionele badkamers. Ontdek onze expertise in badkamerontwerp en -installatie!Montage

Een nieuwe badkamer of toilet realiseren? Kies Badkamerwinkel aan Huis: van inspiratie en ontwerp tot volledige installatie.

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>

Levering

Ook voor de levering van sanitair, tegels en kranen ben je bij Badkamerwinkel aan Huis aan het juiste adres.

Lees meer over onze dienstverlening: van levering tot volledige montage >>

Advies aan huis

Jouw droombadkamer samenstellen aan de keukentafel? Badkamerwinkel aan Huis rijdt graag de mobiele showroom voor.

Lees meer over onze showroom op wielen bij jou thuis >>

Ontwerp

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch.

Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>
Selwyn is zeer deskundig en ervaren. Het klikte van het begin af aan. Hij maakt tijd voor het ontwerp, stelt bij als het nodig is, onderbouwt de offerte. Hij weet als geen ander wensen en adviezen in elkaar te passen. Werkt met een team van zeer betrokken vakmensen. Hij heeft hier een prachtige badkamer opgeleverd, waar wij elke dag met veel plezier gebruik van maken. Wij bevelen Badkamerwinkelaanhuis.nl van harte aan. Dankjewel Selwyn.


De heer en mevrouw V. Uit Maarheeze.

Badkamerwinkelaanhuis heeft ons goed begeleid van het begin tot eindoplevering , alles was perfect geregeld, er wordt gewerkt met een fijn team mensen, er worden duidelijke afspraken gemaakt die altijd worden nagekomen.


De heer en mevrouw V. Uit Leende.

Selwyn heeft ons goed geholpen en begeleid met het ontwerpen van de badkamer. We vonden het concept ideaal, eerst lekker thuis een ruw ontwerp uitzoeken en daarna het verfijnen ervan bij de groothandel. De planning verliep ook in goed contact. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door vakmensen en dat is terug te zien in het resultaat, waar we erg blij mee zijn. Het is precies zoals door ons verwacht na het ontwerpen van de badkamer. De kleine puntjes die niet geheel volgens planning verliepen zijn professioneel en in goed overleg aangepakt om zo toch tot een goed eindresultaat te komen.


De Familie Poppel uit Leende
De aan huisservice is heel prettig, omdat ter plaatse meteen meegedacht kan worden qua indeling, materialen etc. Ook het samen rondlopen in de showroom bij Galvano is een plus, omdat je daar ook nog allerlei adviezen ontvangt.
 

De Fam. Pouwels uit NuenenDirect contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: