Minimalistisch

In de minimalistische badkamer draait het om rust, rust en nog een rust. Geen onnodige elementen en spullen; niet zichtbaar, maar ook niet in lades of kasten. Een minimalistische badkamer kan in wit, maar ook een donkere look is heel goed mogelijk. Deze stijl is niet alleen afhankelijk van de kleur, het gaat om het totaalplaatje, waarbij de keuze voor stijlvol grijs, bruin of andere monotone kleuren een prima optie is.Advies aan huis

Jouw droombadkamer samenstellen aan de keukentafel? Badkamerwinkel aan huis rijdt graag de mobiele showroom voor.

Lees meer over onze showroom op wielen bij jou thuis >>

Ontwerp

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch.

Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>

Levering

Ook voor de levering van sanitair, tegels en kranen ben je bij Badkamerwinkel aan huis aan het juiste adres.

Lees meer over onze dienstverlening: van levering tot volledige montage >>

Montage

Een nieuwe badkamer of toilet realiseren? Kies Badkamerwinkel aan huis: van inspiratie en ontwerp tot volledige installatie.

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>
"Aan begin de keuze doorgeven wat voor soort tegel. selwyn kwam met tien verschillende aan huis met showroom. Voordeel is dat je meteen thuis kan kijken of het mooi is en niet steeds op en neer moet rijden. Het gehele verdere proces is mooi gestroomlijnd verlopen en zelfs nog aanpassingen kunnen doen. We waren het gehele proces mooi op hoogte gehouden en het allerbelangrijkste is dat er afspraken worden nagekomen. Een hele fijne ervaring en zeker een aanrader."


Wilco & Mijke

"Erg goede ervaring met Tegelshowroomaanhuis.nl ze hebben mijn badkamer erg netjes geplaatst. Selwyn heeft het hele traject scherp in de gaten gehouden en kwam dagelijks even de gedane werkzaamheden controleren en overleggen of er iets was. Ook na oplevering kwam hij zonder problemen nog een keer terug om mijn electrische verwarming in te stellen en nogmaals geduldig uit te leggen. Echt een heel fijn bedrijf waarbij je het gevoel van service en kwaliteit krijgt en waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Ik kan hem iedereen aanraden!"


Leny Kuipers, BudelDirect contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: